Direktlänk till inlägg 26 juni 2012

"As long as you love me - 3"

Av Stephanie , Lollo - 26 juni 2012 22:35

Vi höll varandra i handen och gick in i vardagsrummet. Vi slängde oss på soffan och kollade på Discovery Chanel. Jag tog upp min mobil och la den på mitt ben. Som vanligt ville Mattias leka med den och gjorde det med. Plötsligt plingade min telefon till, jag ville ta ifrån han den eftersom det kanske kunde vara Justin men han ryckte undan armen och läste sms:et.

När han läst klart kollade han bekrymrat på mig och sa:

-Vem är Justin ? sa han lite surt.

-Ehm.. vadåra? Frågade jag nervöst.

-Jo, Han skrev : '' Hej Baby, Det är Justin duvet. Vad gör du ? Kram''

Jag tittade på honom och lossades tänka efter. Vad skulle jag säga? Säga som det var, att vi flörtade lite? Nej han skulle bli as förbannad.. Jag öppnade munnen och det bara for ur mig: Bara en vän. Mattias kollade irretat på mig och ställde sig upp. Skit tänkte jag.
_____________________________________________________________________________________________________


Jag tog tag i hans arm och drog ner honom så hela soffan flyttade på sig. Jag försökte få ögon kontakt med honom men han tittade bara på sina händer.

- Det är inte som du tror, sa jag

- Men förklara för mig då, skrek han. Jag blev så chockad av att han skrek till mig för han har aldrig skrikit så högt till mig någonsin. Han tittade mig i ögonen allvarlig. Då kände jag hur tårarna började trängas bakom ögonlocket. Jag kollade ner och sa ingenting.

- Jag tänkte väll det, sa han och ställde sig upp. Jag såg hur en tår fall på bordet. Men det var inte från mig så jag insåg att det var från Mattias. Han började gå mot hallen och ta på sig sina converse. Jag hörde hur dörren smälldes igen. Jag sprang upp på mitt rum och tittade ut genom förstret hur min pojkvän, eller är han min pojkvän längre, gick. Jag tog upp min mobil hur fickan och slog upp Eleanor.
- Hej, sa Eleanor med en glad röst

- Hej, mumlade jag

- Men gud, har det hänt någonting, sa Eleanor.

Ibland kände jag och Eleanor varandra tillräkligt mycket för att veta om någonting är fel.

- Mattias... mumlade jag innan jag brast ut i ett gråt.

- Jag kommer så fort jag kan, sa hon och bara la på.

Jag låg kvar i sängen och grät tills jag hörde dörrklockan ringa. När jag var halvägs ner så öppnades dörren och in kom en andfåd Eleanor. Jag flinade lite lätt för att det såg så roligt ut.

- Så jag fick dig redan på ett glatt humör, sa hon med ett leende på läpparna. Seså säg nu till mig vad som har hänt mellan er två.

Jag berätta allt som hade hänt.

- Så det var pågrund av ett ett sms från Justin som gjorde hela grejen, sa hon och tittade på mig konsting

- Ja, mumlade jag

- Gud vad patetsikt.

- Vad ska jag göra Eleanor... sa jag innan jag började gråta ingen.

Hon håll om mig och det kändes underbart, för det kändes speciellt på något sätt. Hon var som en syster, en stora syster som alltid fanns där för mig.

- Vet du vad vi gör för att få dig på bättre humör?

- Vadå? sa jag medan jag torkade ögonen men min tröja.

- Vi shoppar, sa hon glatt.

- Okej, men jag ska bara fixa mig lite snabbt.

Jag sprang upp till min rum och tog upp ett par jeans short och ett vitt linne. Gick till spegeln och såg att jag såg ut som ett monster så jag fixade lite med sminket och satt upp mitt hår i en slarvig toffs. Sen gick jag ner till Eleanor och jag såg att hon satt och tittade på tv.

- Ska vi gå? frågade jag för att få hennes uppmätksamhet.

Jag såg hur hon ryckte till och det fick mig att flina lite.

- Ja, nu går vi, sa hon och vi båda gick mot hallen.

Jag sätt på mig vita converse och Eleanor sina röda som hon hade piffat upp lite för hon älskade allt pyssla. Vi gick ut genom dörren och jag låste den för mamma skulle inte komma hem fören om en timma. Vi gick till stan i tystnad. Vi gick in i H&M för jag visste att det alltid var någonting man hittade där. Men vi hittade ingeting så vi fick ut.

- Vi går in i Nelly, sa Eleanor helt plötsligt.

- Okej, sa jag bara.

Hon tog tag i min arm och hon börja små jogga dit. Nej det kan inte vara sant nej nej nej inte nu. Inte här. Det här ska ju vara min kväll. Varför här?! Varför nu?!
__________________________________________________________________________________________________

Vad tycker ni?. Gissa vem ni tror Juliet och Eleanor stöter på. Det här kapitlet blev kort och det kommer fortsättas vara kort så inte ni behöver läsa en hel bibel det kanske skulle utråka er. Då kommer det bara komma mer om jag skriver korta Det kommer komma mer kapitel under veckan för jag kommer ändå inte ha någonting att göra för Steffi ska ju åka bort imorgon. Ha det bra iaf - Lollo

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stephanie , Lollo - 8 augusti 2012 23:12

Hej och förlåt för att jag inte har uppdaterat någonting men den här bloggen är bara .... BLÄ! för mig just nu så kolla min blogg www.swaggbang.blogg.se ...

Av Stephanie , Lollo - 4 augusti 2012 11:42

Woho! Ska snart dra till tåget för ska till stan, vi vet nog vad jag ska göra annars kolla "rubriken". Jag vet inte men jag tycker inte om att skriva om vad jag syslar med men jag gör det iaf xD Måste dra, har as brottom :* ...

Av Stephanie , Lollo - 3 augusti 2012 17:12

Jag tror jag har STROT förälskad i Liam från 1D   KOLLA LIKHETEN LIKSOM!   ...

Ovido - Quiz & Flashcards